Maşina automată de tuns gazonul

Husqvarna Automower

lider mondial în domeniul tunderii automate a gazonului

 

 

  • Husqvarna Automower este un concept de automatizare care efectuează sarcina de a intretine gazonul pentru dvs. — fără supraveghere şi permanent.
  • Automower găseşte orice colţ al grădinii dvs. Aceasta poate să gestioneze cu uşurinţă condiţiile de umezeală şi de vreme ploioasă, dar şi terenul dificil, inclusiv pante, gropi şi chiar obstacole temporare, precum conurile şi fructele.  Prin intermediul aplicaţiei de tundere disponibile aveţi controlul total asupra lui.
  • Husqvarna Automower taie mereu iarba, pe măsură ce aceasta creşte.  Tăierile efectuate de acesta au doar câţiva milimetri lungime. Acestea vor cădea pe sol, vor forma un strat protector şi vă vor fertiliza gazonul.
  • Sigur şi în bune condiţii
    Husqvarna Automower este protejată în câteva moduri contra tentativelor de furt. Este necesar un cod PIN pentru orice intervenţie. O alarmă va suna imediat în cazul în care codul este ignorat când maşina de tuns este oprită sau ridicată. Maşina este inutilă în cazul furtului, deoarece nu se potriveşte cu alte staţii de încărcare. Iar dacă este raportată ca furată, aceasta este marcată pentru a nu primi asistenţă în niciun service Husqvarna din lume.

Un gazon perfect cu noii roboți Husqvarna

GESTIONEAZĂ PANTELE ABRUPTE

Husqvarna Automower ® se poate deplasa pe pante cu o înclinare de până la 45o datorită construcției sale optimizate și a comportamentului inteligent.

DEPLASARE PESTE ALEI

Husqvarna Automower ® detectează aleile înguste și își găsește traseul chiar și prin cele mai strâmte deschideri.

TUNDE PELUZELE COMPLEXE

Roțile de mari dimensiuni, construcția inteligentă a șasiului și echilibrul optimizat asigură rezultate perfecte chiar și pe o peluză de configurație complexă.

FĂRĂ URME DE TUNDERE

Datorită implementării unor metode de variere a traseului înapoi la încărcător, se evită formarea urmelor inestetice. Tunderea după un model aparent aleatoriu oferă peluzei aspectul unui covor uniform.

NAVIGARE AVANSATĂ

cu ajutorul GPS-ului, robotul Husqvarna Automower ® acoperă întreaga peluză, chiar și în cazul grădinilor cu formă complexă.

FĂRĂ ZGOMOT, FĂRĂ EFORT

Robotul Husqvarna Automower ® este rapid, eficient și mai ales silențios.

CONTROL PRIN APLICAȚIE MOBILE

Modul de operare al robotului Husqvarna Automower ® , locația și alarma anti-furt se pot gestiona din aplicația Automower connect, disponibilă pe platformele iOS și Android.

FUNCȚIONEAZĂ PE TIMP DE PLOAIE

Husqvarna Automower ® tunde la csalitate optimă în orice condiții climatice. Componentele sale vitale sunt protejate de ploaie, precum și de praf și resturile de iarbă.

acum puteți comanda online
componente sau sisteme de irigații
Oferim consultanță și servicii de întreținere
și după terminarea proiectului.

Vă stăm la dispoziție:

0747 059 616

Cluj-Napoca,
Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 128, ap. 158

contact@gradinicluj.ro

Pentru o grădină frumoasă, puteți comanda plante și on‑line:


GardenDepot.ro

Copyright @ GradiniCluj 2019

Realizat cu grijă de către STUDIOGRAPH.ro